Blansko: Kdo předběhne místostarostu, dostane malý dárek

09.08.2017 10:05

Nejen tuto jedinečnou příležitost, ale i mnoho dalšího nabízí účast na dvaadvacátém ročníku Půlmaratonu Moravským krasem, který pořádá spolek Sportuj s námi v sobotu 26. srpna 2017 od 12:30 hodin na náměstí Republiky v Blansku.

Blansko: Kdo předběhne místostarostu, dostane malý dárek
Foto: Blansko.cz
Popisek: Blansko

Patronem Půlmaratonu je od roku 2011 místostarosta města Blanska Jiří Crha. V letošním roce bude startovat v Městském běhu s Autocontem na 2,4 kilometru.

Pro všechny účastníky tohoto běhu letos organizátoři připravili soutěž „Kdo předběhne místostarostu?“. Kdo tak skončí ve výsledkové listině Městského běhu s Autocontem před Jiřím Crhou, dostane v cíli malý dárek.

V loňském roce skončil blanenský místostarosta (startovní číslo 43) na 55. místě ze 104 běžců v čase 12:39 minuty. Budete rychlejší?

Pokud se navíc zaregistrujete do 15. srpna, dostanete startovní číslo se svým jménem. Po tomto termínu již nebude možné originální číslo se jménem objednat a vyrobit. Neváhejte proto s registrací a přihlaste se co nejdříve.

Registrovat se musíte do těchto běhů: Dětské běhy, Městský běh s Autocontem na 2,4 km nebo vlastní Půlmaraton Moravským krasem na 21,1 km. Na startovním čísle budou letos opět jednorázové měřicí čipy.

Sportovní program určitě znáte. Víte ale, co vás čeká v rámci doprovodného programu? Ochutnávku všeho, co vás v tento významný den čeká, nabízí následující video. 

Nejvýhodnější a výhodné registrace využilo do této chvíle 773 běžců. Organizátor však věří, že do startu se podaří dosáhnout obvyklého počtu vyššího než jeden tisíc účastníků.

Rozhovor s Jiřím Crhou pro úvodní slovo webového portálu Půlmaratonu Moravským krasem najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…