Blansko: Občerstvení na stadionu ASK čeká modernizace, nová podoba stánku zapadne do koncepce areálu

22.10.2021 21:49

Stánek s občerstvením u hřiště ASK na Sportovním ostrově Ludvíka Daňka změní podobu. Městská společnost Služby Blansko nechá stávající objekt odstranit a místo něj vybuduje nový.

Blansko: Občerstvení na stadionu ASK čeká modernizace, nová podoba stánku zapadne do koncepce areálu
Foto: Blansko.cz
Popisek: Blansko

Moderní stánek se zastřešeným posezením by pak měl návštěvníkům sportovního areálu začít sloužit příští rok na jaře. 

Anketa

Chcete Pekarovou Adamovou za předsedkyni Poslanecké sněmovny?

4%
93%
hlasovalo: 47019 lidí

Areál stadionu ASK v Mlýnské ulici během posledních let mění svou tvář. Například minulý rok se zmodernizovala hlavní tribuna, opravilo se oplocení a dokončila rekonstrukce bývalé ubytovny, která nyní slouží jako zázemí sportovních aktivit. Ještě před tím se vybudovalo fotbalové hřiště s umělým povrchem.

Úprav se ale dočkaly i další části Sportovního ostrova, jako je skatepark nebo cyklostezky a jiné. Rekonstrukce stánku s občerstvením je tak dalším krokem v postupné modernizaci hojně využívaného areálu, kam míří nejen sportovci.

„Po opravách, které proběhly v rámci Sportovního ostrova v posledních letech, již stánek nezapadá do nově vznikajícího konceptu celého sportoviště. Nový stánek s krytým posezením se má stát místem pro setkávání, občerstvení a relaxaci návštěvníků v centru Sportovního ostrova,“ popsal jednatel společnosti Služby Blansko Zdeněk Grünwald.

Současný stánek bude v provozu přibližně do poloviny letošního listopadu. Následně bude objekt postupně odstraněn a na jeho místě bude umístěno nové občerstvení včetně zastřešeného posezení pro návštěvníky. Stánek bude opět kontejnerového typu a jeho podoba bude ladit se zrekonstruovanou budovou sportovních aktivit, které se nachází v jeho těsné blízkosti.

„Nový stánek s občerstvením u stadionu ASK představuje další investici do zázemí hojně navštěvovaného Sportovního ostrova. Věřím, že tím dojde ke zlepšení servisu pro návštěvníky celého areálu, a doufám, že občerstvení bude hojně využíváno nejen sportovci, ale i rekreující se veřejností,“ podotkl místostarosta František Hasoň.

Podrobný projekt nového stánku se v současné době ještě zpracovává. Zatím tak není známá ani jeho přesná cena.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…