Blansko: Výsledky ankety o nejúspěšnější sportovce uplynulého roku

27.01.2019 15:52

Anketu Nejlepší sportovec města Blanska vyhlašují Blanenští každoročně. Tentokrát byli vyhlášeni tři jednotlivci, jeden sportovní kolektiv a jedna sportovní osobnost. Slavnostní ocenění vybraných blanenských sportovců proběhlo v sobotu večer na úvod sportovního plesu v Dělnickém domě.

Blansko: Výsledky ankety o nejúspěšnější sportovce uplynulého roku
Foto: Blansko.cz
Popisek: Blansko

Návrhy na ocenění významných úspěchů dosažených blanenskými sportovci v loňském roce měly možnost podat jak sportovní subjekty působící na území města, tak i sportovci nebo jednotlivci z řad příznivců sportu.

„Veškeré nominace pak zhodnotila sportovní komise při Radě města Blanska, která nakonec vybrala tři jednotlivce, jeden sportovní kolektiv a jednu výraznou osobnost na poli blanenského sportu,“ doplnila Marcela Horáková z odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy.

Kategorie jednotlivci:
Pavla Štoudková
, oddíl atletiky ASK Blansko
Václav Kolář, ÚAMK Biketrial Blansko
Jiří Sehnal, Trial Bike Moravský kras

Kategorie sportovní kolektivy:
Družstvo žen „A“, Kuželkářský klub Blansko

(Musilová Zuzana, Nevřivová Lucie, Ptáčková Markéta, Ševčíková Zdeňka, Kalová Lenka, Zajacová Michaela, Buďová Tereza, kapitánka Soňa Lahodová)

Kategorie osobnost blanenského sportu:
Josef Vrba
, dlouholetý předseda Asociace sportovních klubů Blansko a držitel Zlaté medaile třetího nejvyššího stupně za celoživotní práci a výjimečný přínos pro rozvoj tělovýchovy a sportu. V roce 2014 byl uveden do Síně slávy Okresního sdružení české unie sportu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…