Bohumín: Knihovna pořádá další antikvariát

15.03.2022 15:47 | Tisková zpráva

Starší knihy za pár kaček. Bohumínská knihovna K3 připravila další z oblíbených antikvariátů. Nejbližší proběhne v zázemí hlavní pobočky knihovny v Novém Bohumíně ve čtvrtek 17. března od 9 hodin v tamní přednáškové místnosti.

Bohumín: Knihovna pořádá další antikvariát
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

„Nabídneme stovky knih pro malé, velké i střední k odprodeji za symbolické ceny. Cena za jednu knihu bude začínat na pětikoruně,“ uvedl ředitel K3 Bohumín Karel Balcar.

Knihovna zároveň v předstihu upozornila na omezení provozní doby o Velikonocích. V pátek 15. dubna a v pondělí 18. dubna bude celá knihovna včetně poboček uzavřena. V sobotu 16. dubna bude mít dospělé oddělení v Novém Bohumíně otevřeno.

K dlouhodobějšímu omezení provozu pak dojde na pobočce v Záblatí. Rozsáhlá rekonstrukce tamního prostoru ji uzavře od pondělí 25. dubna do pátku 1. července. Po dobu rekonstrukce mohou čtenáři ze Záblatí využívat hlavní budovu knihovny a pobočky Starý Bohumín a Skřečoň.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

7:04 Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

Radní města Pardubic schválili návrh obecného opatření, které v souladu se zákonem stanovuje a zvyšu…