Bohumín: Uplatnění najdou starší ručníky, pyžama i zimní oblečení

06.02.2019 7:34

Starší zimní oblečení, pyžama i ložní prádlo v zimních měsících ocení lidé bez přístřeší, kteří nacházejí azyl v denním centru a noclehárně místní Charity.

Bohumín: Uplatnění najdou starší ručníky, pyžama i zimní oblečení
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

V mrazivých dnech Charita Bohumín rozšiřuje provozní dobu denního centra v Drátovenské ulici v Pudlově, lidé bez přístřeší tam docházejí každý všední den od 9 do 15 hodin (standardně do 13 hodin). V noci se mohou uchýlit do noclehárny, která je hned ve vedlejším objektu.

„Aktuálně nám nejvíce scházejí ručníky, které uplatníme v denním centru i v noclehárně. Pokud by někdo chtěl darovat třeba starší ložní povlečení nebo pyžama, budeme také rádi. Co se oblečení týče, pořád platí, že s upřímným poděkováním v zimě přijmeme darem teplé oblečení, ponožky, spodní prádlo, čepice, rukavice, zimní pánské boty a opasky,“ říká ředitelka Charity Bohumín Zdeňka Kniezková Brňáková.

Lidé, kteří by chtěli věci darovat, je mohou přinést na ředitelství Charity Bohumín (v době jeho provozu) ve Štefánikově ulici nebo přímo do denního centra v Drátovenské ulici v Pudlově.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…