Boskovice: Ministr zdravotnictví si prohlédl boskovickou nemocnici

22.03.2022 13:07 | Tisková zpráva

V pondělí 21. 3. 2022 měl ve svém programu ministr zdravotnictví Vlastimil Válek návštěvu nemocnic v Jihomoravském kraji.

Boskovice: Ministr zdravotnictví si prohlédl boskovickou nemocnici
Foto: regionboskovicko.cz
Popisek: Boskovice

Na pondělí 21. března měl ministr zdravotnictví Vlastimil Válek naplánovanou cestu po zdravotnických zařízeních Jihomoravského kraje. Do Nemocnice Boskovice přijel z blanenské a z Boskovic pokračoval do Letovic. 

Anketa

Vážíte si Jaromíra Nohavici?

94%
3%
hlasovalo: 42035 lidí

V boskovické nemocnici se setkal s jednatelem nemocnice Danem Štěpánským, starostou města Jaroslavem Dohnálkem, místostarostkou Michaelou Žejškovou a předsedou dozorčí rady nemocnice Petrem Fialou.

Společně byla diskutována tato témata: zřízení urgentního příjmu typu 2a, kompenzační úhradová vyhláška 2022, budoucnost nemocnice v rámci holdingu JMK, spolupráce s FN na podpoře lékařských týmů. Při prohlídce areálu nemocnice seznámil jednatel pana ministra s prostory, kde by mohl být umístěn urgentní příjem, ukázal mu výstavbu nové záchranné stanice JMK a v prostorách radiologického oddělení se ministr setkal se svými dřívějšími spolupracovníky – primářkou radiologického oddělení Liběnou Čapkovou a primářem Janem Machačem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

13:05 Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

V úterý 7. května odstartovaly bourací práce na hlavní budově Carimexu známého také jako Skleněné pe…