Brandýs nad Labem: Zahajujeme rekonstrukci povrchu D10 a mostu

18.02.2018 14:51

Zahájení prací započne ve druhé polovině měsíce března 2018. Délka rekonstrukce cca 8 měsíců.

Brandýs nad Labem: Zahajujeme rekonstrukci povrchu D10 a mostu
Foto: commons.wikimedia.org/Miraceti
Popisek: Brandýs nad Labem

Rekonstrukce D10 a mostu

Vážení občané, rádi bychom Vás informovali o plánované rekonstrukci (zbourání a výstavba nového) mostu na silnici II/101 přes dálnici D10 (Brandýs nad Labem – Zápy), rekonstrukci kruhového objezdu silnice II/101 u nájezdu na D10 a rekonstrukci povrchu D10.

Rekonstrukce mostu přes dálnici D10 mezi Brandýsem a obcí Zápy a související rekonstrukce kruhového objezdu na silnici II/101 na nájezdu na D10 budou zahájeny v druhé polovině měsíce března a stavební práce potrvají přibližně 8 měsíců. Investorem obou akcí je Středočeský kraj. S realizací těchto staveb dojde k nevyhnutelným dopravním omezením. Nájezd od Brandýsa na Prahu a sjezd od Mladé Boleslavi na Brandýs bude vždy umožněn. Sjezd na Brandýs od Prahy a nájezd na Mladou Boleslav bude veden po objízdné trase přes Zápy, nebo sjezdem z D10 ve Staré Boleslavi.

ŘSD zároveň plánuje i rekonstrukci části povrchu pravého jízdního pruhu (tj. z Prahy na Mladou Boleslav) dálnice D10 mezi sjezdy Radonice a Stará Boleslav. Stavební práce budou rozděleny do několika etap a proběhnou v období od dubna do července 2018.

Uzavírka Zápská

Od druhé poloviny března po dobu dvou měsíců bude z důvodu rekonstrukce kanalizace  uzavřena ulice Zápská v místě u železniční vlečky do areálu bývalých BSS. Během uvedených akci dojde k nutným dopravním omezením a k úpravě některých autobusových linek. Aktuální dopravní informace, objízdné trasy a informace ke změnám autobusových linek budou zveřejněny na webových stránkách města a v Městských listech. Více informací naleznete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…