Břeclav: Chcete vidět své filmy na velkém plátně?

26.03.2022 21:10 | Tisková zpráva

Hledáme Vaše filmy o Břeclavi o okolí. Vaše příspěvky budou zpracovány a vybrané budou promítnuty při plánované přehlídce pro veřejnost. Hledejte, stříhejte, točte a posílejte do 30. června 2022.

Břeclav: Chcete vidět své filmy na velkém plátně?
Foto: breclav.org
Popisek: Pohled na Břeclav

V letošním roce oslavíme 150. výročí povýšení Břeclavi na město a zároveň to bude 90 let, co pro vás promítá břeclavské Kino Koruna. 

Anketa

Má NATO vyslat na Ukrajinu mírové sbory?

2%
97%
hlasovalo: 26655 lidí
Kromě jiných akcí k oslavám chystá Kino Koruna přehlídku amatérských filmů a krátkých videí o Břeclavi a okolí. Jejich autory jste možná právě Vy. Máte doma natočeny starší snímky z historie města nebo třeba z výletů po Břeclavi a okolí? Hledáme filmy o staré i nové Břeclavi, o historii i současnosti města a jeho okolí.

Kino Koruna Vám nabízí jedinečnou příležitost vidět Vaše snímky na velkém plátně. V rámci přehlídky amatérských videí a filmů uvidíte pohyblivé obrázky z dob dávno minulých, stejně jako ze současnosti. Záleží jen na Vás, co se Vám podaří doma vyhledat. A protože nikdy není pozdě, máte stále ještě čas vyrazit ven a natočit to, co si myslíte, že by mělo být zaznamenáno.

Nahrávky mohou být veselé i vážné, historické i ze současnosti. Vaší fantazii se žádné meze nekladou.

1. Kategorie historických médií
Nahrávky z historie města a okolí
- posílejte 8mm nebo 16mm filmy i videokazety, u této kategorie budou vybrané snímky převedeny do digitálního formátu

2. Kategorie IN
Filmy ve formátu mp4

Pište a posílejte své nahrávky na e-mail: kinobreclav@gmail.com  a nezapomeňte připojit jméno autora, název a popis snímku. O případnou konzultaci můžete požádat na tel.: 739 843 673 nebo můžete své nahrávky také přinést osobně do Kina Koruna (od středy do soboty mezi 16. - 20. hodinou). Vaše příspěvky Vám budou po zpracování vráceny. Kino Koruna se s Vámi spojí a domluvíte spolu další podrobnosti.

Vybrané snímky se budou promítat na veřejně produkci a ty nejlepší budou oceněny. Termín uzavření výzvy je do 30. června 2022.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …