Břeclav: Mobilní rozhlas startuje! Zaregistrujte své číslo i e-mail

28.09.2017 15:36

Nový způsob informování veřejnosti o tom, co se ve městě děje, odstartuje na začátku října.

Břeclav: Mobilní rozhlas startuje! Zaregistrujte své číslo i e-mail
Foto: breclav.org
Popisek: Pohled na Břeclav

Pokud jste byli zvyklí, že vám chodily do vašeho mobilního telefonu informace o odstávce elektřiny či vody, případně tipy na kulturní a sportovní akce, má pro vás město vylepšení. Jedinou podmínkou je se nově zaregistrovat do Mobilního rozhlasu.
                                                                    
Ten v sobě kombinuje hned několik možností zasílání zpráv – přes sms, e-mail či mobilní aplikaci.

„Že budeme přecházet na nový systém, avizujeme již několik měsíců. Zatím se nám zaregistrovalo na 1 000 lidí, a to buď elektronicky, nebo pomocí formulářů, které jsou dostupné na webu či podatelně úřadu. Budeme ale velmi rádi, pokud se zapojí ještě více obyvatel města. Starý systém sms zpráv končí. Lidé nově mohou získat informace nejen o tom, co se ve městě děje v oblasti kultury, sportu nebo činnosti města, ale především o případných krizových situacích,“ prozradil tajemník Zdeněk Opálka.

Jak upozornil, i nadále bude město zasílat i informace o odstávce elektřiny či vody. „Není to naše povinnost, tu má provozovatel distribuční soustavy či vodovodů a kanalizací. Proto nás mrzí, že často jsou lidé naštvaní na nás a nejednou jsme si vyslechli hodně hrubé nadávky. Informace přinášet budeme i nadále,“ informoval s tím, že primárně bude úřad rozesílat zprávy prostřednictvím e-mailu či mobilní aplikace, až v případě, že lidé nejsou tímto způsobem zaregistrovaní, přijde sms zpráva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

7:37 Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

V období od konce dubna do druhé poloviny srpna budou probíhat stavební práce v ulici Okružní v Mařa…