Brno: Co přinese výstavba Na Kaménkách? Dnes se koná veřejná diskuze

29.04.2019 17:28

Černovičtí, ale i jiní brněnští obyvatelé se dnes v podvečer mohou zúčastnit veřejné prezentace územní studie Na Kaménkách. Projednání s občany připravila městská část, která jejich podněty následně zapracuje do svých připomínek ke studii. Otázky občanů zodpoví zástupci vedení města a městské části, magistrátu i odborníků.

Brno: Co přinese výstavba Na Kaménkách? Dnes se koná veřejná diskuze
Foto: Martin Šimák
Popisek: Pohled na Brno shora, letecký snímek

Veřejné projednání k chystané územní studii se uskuteční v pondělí 29. dubna od 17.30 do 19.30 ve Velkém přednáškovém sále Psychiatrické nemocnice (Húskova 2). Občanům budou k dispozici autor územní studie „Na Kaménkách“ Ladislav Kuba, radní města Brna pro územní plánování a rozvoj Filip Chvátal, vedoucí bytového odboru MMB Jan Sponar nebo starosta MČ Brno-Černovice Ladislav Kotík.

Lidé se na setkání dozvědí, jak má plánovaná výstavba Na Kaménkách vypadat a jaké bude mít dopady na život ve čtvrti. Podle předpokladů by tu mělo postupně vyrůst téměř 2000 bytů, z toho zhruba polovina městských. Podrobnější informace najdete v této tiskové zprávě a také v rozhovoru s architektem Ladislavem Kubou a městským architektem Michalem Sedláčkem.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…