Brno: Školní potřeby pomůžou dětem z Klokánku, Chovánku a dětského domova Dagmar

02.01.2023 15:06 | Tisková zpráva

Začátek roku je už pevně spjat se sbírkou pro organizace, starající se o děti v Brně. Letos se koná již pošesté a tentokrát se zaměřuje na školní potřeby. Ty pomůžou dětem z Klokánku, Chovánku a dětského domova Dagmar.

Brno: Školní potřeby pomůžou dětem z Klokánku, Chovánku a dětského domova Dagmar
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Pera, kružítka, ořezávátka, nůžky, pravítka, lepidla, fixy, ale také školní batohy, láhve na pití či desky na učebnice – zkrátka jakékoli školní pomůcky, které jsou potřeba pro běžný školní provoz, sbírá od 2. ledna Magistrát města Brna. Vybrané předměty poputují k příspěvkovým a neziskovým organizacím, které pomáhají dětem ve městě – konkrétně k dětskému domovu Dagmar, Fondu ohrožených dětí Klokánek a dětskému centru rodinného typu Chovánek.

Sbírku, která má podpořit různorodé brněnské organizace věnující se dětem, vyhlašuje město v lednu už pošesté – po hračkách, knihách nebo pyžamech letos padla volba na školní potřeby (více informací ZDE). Donést je lze do konce ledna na Odbor zdraví Magistrátu města Brna (Dominikánské nám. 3) nebo na vrátnice Chovánku (Vejrostova 8, Bystrc) či Klokánku (Michalova 4, Líšeň); otevírací dobu jednotlivých sběrných míst najdete v letáku ZDE. Přijímány budou pouze nové věci.

(zdroj: brno.cz)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…