Česká Lípa: Finální podoba sídliště Holý Vrch bude známa v polovině srpna

20.07.2018 15:17

Všechny připomínky občanů, které byly vyhodnoceny jako přínosné, budou architekty zapracovány do návrhu regenerace sídliště Holý Vrch. Nad připomínkami se sešli zástupci města a architektonické kanceláře AF-City Plan a finální podoba sídliště by měla být hotova v polovině srpna.

Česká Lípa: Finální podoba sídliště Holý Vrch bude známa v polovině srpna
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Úpravy architektonického návrhu regenerace se budou týkat zejména zešikmení parkovacích stání v ulici Jižní před panelovým domem č. p. 1823 – 25 a č. p. 1840 – 45 a úpravy směru jízdy, dále bude architektonický návrh respektovat zachování basketbalového hřiště a bude upraven průchod pro pěší přes ulici na Blatech ve směru od Billy k panelovému domu č. p. 1946 a č. p. 2057.

Architekti prověří možnost zachování stávajících stromů u nově navržených parkovacích míst v ulici Pod Holým Vrchem a možnost výsadby stromů pro nově navržená i stávající parkovací místa v ulici na Blatech a ulici Větrné. V areálu ZŠ Jižní bude navržen běžecký ovál.

Finální verze architektonického návrhu regenerace sídliště Holý Vrch bude zveřejněna na webu podholak.cz a na webu města Česká Lípa (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…