Česká Lípa: Město má dodavatele nových výtahů do Domu s pečovatelskou službou

19.05.2021 16:43

Město Česká Lípa vysoutěžilo firmu, která vymění tři osobní výtahy v Domě s pečovatelskou službou na Ladech. Zakázku získala firma Výtahy Vaněrka, s.r.o. Teplice za cenu necelých 3,1 mil. Kč, což je cena o cca 800 tis. nižší, než byl předpoklad.

Česká Lípa: Město má dodavatele nových výtahů do Domu s pečovatelskou službou
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Dům s pečovatelskou službou provozuje příspěvková organizace Sociální služby města České Lípy. Je zde celkem 108 bytů obývaných lidmi, kteří již k zajišťování základních denních činností potřebují alespoň částečnou asistenci.

V domě je celkem šest výtahů, čtyři osobní a dva nákladní. První osobní výtah se podařilo vyměnit v roce 2016. Výměnu dalších tří osobních výtahů soutěžilo město již v loňském roce, přijaté nabídky však přesáhly finanční možnosti města.

Předmětem zakázky je nejen výměna výtahů, ale také zpracování projektové dokumentace, inženýrská činnost a servis výtahů po dobu deseti let. Samotná výměna výtahů by měla být zahájena na podzim letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…