Česká Lípa: Projděte si netradiční výstavu „Okénka radosti“

03.04.2021 11:59

Na celý duben pro vás město Česká Lípa ve spolupráci s místními obchodníky, školami a veřejností uspořádalo netradiční výstavu ve výlohách obchodů v centru města s názvem „Okénka radosti“.

Česká Lípa: Projděte si netradiční výstavu „Okénka radosti“
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Ve výlohách jsou vystavené obrázky nebo fotky na téma: „co nám v této nelehké době dělá radost“. Pokud si budete chtít projít všechna naše okénka, kterých je dohromady dvacet, připravili jsme pro vás trasu, při které ani jedno z okének neminete.

Anketa

Necháte se očkovat proti covidu-19? (Ptáme se od 1.4.2021)

hlasovalo: 19333 lidí

Děkujeme ještě jednou ze srdce všem, kteří se do akce zapojili a poslali nám nádherné obrázky a fotky. Bylo jich nakonec tolik, že jsme je nevyužili úplně všechny. Připravíme však speciální fotogalerii na webu města, kam všechny obrázky nahrajeme a vy si je tak budete moci prohlédnout.

Děkujeme ještě jednou také obchodníkům, kteří se rozhodli do akce zapojit. Pokud chcete udělat radost i vy jim, využijte možností, jak obchody v této době podpořit objednávkou zboží. Veškeré potřebné informace najdete na plakátu níže. Věříme, že výstava udělá radost i těm, kteří se na ní půjdou podívat!

Speciální trasa Okének radosti:
Nám. Dr. E. Beneše (OD Banco) – Sokolská - Tržní – Prokopa Holého – Jindřicha z Lipé – nám. T.G.M. – Mikulášská – Vězeňská – Mariánská – nám. T.G.M. – Moskevská – U Synagogy – Berkova – Jindřicha z Lipé – Nám. Dr. E. Beneše

Přejeme hezkou procházku!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…