Česká Lípa: Starostkou byla zvolena Ing. Jitka Volfová

23.11.2018 18:18

Novou starostkou České Lípy se stala Ing. Jitka Volfová (ANO). Rozhodlo o tom hlasování zastupitelů města. I. místostarostou byl zvolen Ing. Jaroslav Turnhöfer (Živá Lípa) a II. místostarostou bude Martin Brož (ANO). Jitka Volfová získala všech 25 hlasů.

Česká Lípa: Starostkou byla zvolena Ing. Jitka Volfová
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

„V České Lípě jsem se narodila, vyrostla, mám zde rodinu a přátele, celý život tu pracuji, prostě mám tady své kořeny a možná i s věkem stále silněji cítím potřebu našemu městu dát svou energii, aby získalo punc hezkého města, kde se lidem dobře žije a kam se návštěvníci rádi vrací. S plným nasazením budu pracovat pro Českou Lípu a nikdy nezapomenu na slova prosím, děkuji, omlouvám se,“ uvedla starostka Jitka Volfová.

Zastupitelé rovněž zvolili 7 radních.

Radními jsou:
Ing. Jitka Volfová (ANO), Ing. Martin Volf (ANO), Martin Brož (ANO), Roman Hejna (ANO), Ing. Jaroslav Turnhöfer (Živá Lípa), Štěpán Slaný (Živá Lípa), Bc. Michal Prokop (Živá Lípa).

Čtvrtým uvolněným radním se stal Michal Prokop (Živá Lípa).

Předsedou finančního výboru byl zvolený Ing. Martin Volf (ANO).

Předsedou kontrolního výboru byl zvolený Oldřich Panc (KSČM).

Město Česká Lípa bude řídit koalice stran a hnutí, kterou tvoří: ANO, Živá Lípa, Česká pirátská strana, Nezávislí a soukromníci.

Složení zastupitelstva města Česká Lípa:
Ing. Jitka Volfová (ANO), Martin Brož (ANO), Roman Hejna (ANO), Ing. Martin Volf (ANO), JUDr. Jan Riedl (ANO), Lubomír Růžička (ANO), Ing. Petr Šimoník (ANO), Ing. Jaroslav Turnhöfer (Živá Lípa), Štěpán Slaný (Živá Lípa), Bc. Michal Prokop (Živá Lípa), PhDr. Miroslav Hudec (Živá Lípa), Roman Málek (Živá Lípa), Jakub Mencl (Živá Lípa), Mgr. Juraj Raninec (ODS), MUDr. Karel Tejnora (ODS), Bc. Petr Novák (ODS), Mgr. Romana Žatecká (ČSSD), Ing. Petr Máška (ČSSD), Petr Jeník (Piráti), Ondřej Víteček (Piráti), Ing. Roman Kozák (PRO ČL), Jan Rubický (PRO ČL), Mgr. Tomáš Vlček (NaS), Oldřich Panc (KSČM) a Petr Kropáček (SPD).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…