Česká Lípa: V soutěži Zlatý erb postupuje město do finále

29.03.2011 7:27

Vítězi krajského kola 13. ročníku soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky a služby obcí a měst Libereckého kraje se staly Radimovice, Česká Lípa a Semily.

Česká Lípa: V soutěži Zlatý erb postupuje město do finále

Ceny předávali hejtman LK Stanislav Eichler, náměstek hejtmana Vít Příkaský a radní Jaroslav Podzimek. „Přestože se letos přihlásilo méně soutěžících obcí a měst než v minulých letech, je úroveň účastníků podle informací členů poroty stále vysoká. O tom svědčí i jejich nelehký úkol vybrat tři nejlepší v jednotlivých kategoriích a určit tak, která města a obce jsou na tom s využitím internetu a ostatních elektronických médií ve prospěch svých občanů, ale i návštěvníků, nejlépe," řekl v úvodu slavnostního vyhlašování výsledků hejtman.

Za Českou Lípu si ocenění převzal místostarosta Tomáš Vlček. Česká Lípa pak uspěla nejenom v hlavní kategorii o nejlepší webové stránky, kde získala druhé místo, ale rovněž v kategorii o nejlepší elektronickou službu, kde naše stránky obsadily první místo.

„Vzhledem k tomu, že nové webové stránky jsme spustili teprve loni na podzim, je druhé místo v hlavní kategorii obrovským úspěchem. Věřím, že objednávání přes web a SMS, které bylo vyhodnoceno jako nejlepší elektronická služba, ocenili kromě poroty i občané našeho města, neboť právě jim je tato služba určena," říká Tomáš Vlček, místostarosta České Lípy.

Cenu veřejnosti již podruhé za sebou získala v LK obec Radimovice, která navíc obsadila 1. místo i mezi webovými stránkami obcí.

Do národního kola postoupili všichni vítězové jednotlivých kategorií krajského kola a celá soutěž Zlatý erb vyvrcholí na konferenci ISSS v Hradci Králové 4. dubna, kdy budou vyhlášeni vítězové celostátního finále.

Další zprávy z České Lípy čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mucl.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…