Česká Třebová: Dětské hřiště na Trávníku je možné užívat

20.08.2020 12:09

V průběhu letošního roku probíhala na sídlišti Trávník stavba dětského hřiště, které obsahuje herní prvky jako je lanovka, lanová pyramida, tobogán, skluzavky, houpačky a také multifunkční hřiště s basketbalovým košem.

Česká Třebová: Dětské hřiště na Trávníku je možné užívat
Foto: rodinnevylety.cz
Popisek: Česká Třebová

Společně se stavbou hřiště probíhalo také budování nových chodníků, instalace mobiliáře, veřejného osvětlení a další práce v jeho bezprostřední blízkosti. Samotné dětské hřiště však bylo hotovo již v letních měsících. Z iniciativy vedení města Česká Třebová tak byla odboru výstavby podána žádost o povolení k předčasného užívaní stavby, aby mohli občané nové hřiště využívat co možná nejdříve a nebylo nutné čekat na podzimní kolaudaci. Této žádosti bylo vyhověno za podmínky, že budou viditelně ohraničeny prostory v okolí, kde ještě probíhá stavba.

Žádáme tedy návštěvníky dětského hřiště, aby nevstupovali na viditelně ohraničenou dokončenou část stavby a přečetli si provozní řád před svým prvním vstupem na hřiště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…