Česká Třebová: Město zrekonstruovalo čtyři byty v ulici Ústecká

26.12.2020 9:41

Celkem čtyři byty v majetku města, které se nachází v prvním patře budovy na adrese Ústecká 205 (nad pobočkou České pošty), procházely rekonstrukcí od letošního jara.

Česká Třebová: Město zrekonstruovalo čtyři byty v ulici Ústecká
Foto: rodinnevylety.cz
Popisek: Česká Třebová

Původně se jednalo o pět bytů, ze kterých ovšem jeden nevyhovoval současným požadavkům pro bydlení. Celé patro tak muselo projít změnou dispozic. Výsledkem rekonstrukce jsou čtyři byty o rozměrech 43,19 m2, 61, 3 m2, 76,24 m2 a 87,81 m2. Nejmenší z bytů obsahuje ložnici, obývací pokoj, kuchyni s jídelnou, koupelnu s WC a předsíň. Největší z bytů pak může svým budoucím pronajímatelům nabídnout dva pokoje, obývací pokoj, kuchyni, koupelnu, oddělené WC, prostornou halu a předsíň.

Celková cena za práce, které se nevyhnuly ani společným prostorům budovy, činní 4 700 000 Kč. Investiční akce, kterou prováděla městská společnost TEZA, byla kompletně hrazena z rozpočtu města. Již v průběhu roku 2021 lze očekávat příchod nových obyvatel do nově zrekonstruovaných domácností. Přidělení bytů nájemníkům bude probíhat podle pravidel, která budou v dostatečném předstihu dány veřejnosti na vědomí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…