Česká Třebová: Projekt na dostavbu atletického stadionu se přizpůsobí potřebám sportovců

24.03.2022 20:27 | Tisková zpráva

Atletický stadion Na Skalce byl zprovozněn již v roce 2019. Oprávněnou potřebou sportovců na jeho doplnění o odpovídající zázemí v podobě šaten a tribuny se od této doby zabývaly orgány města opakovaně.

Česká Třebová: Projekt na dostavbu atletického stadionu se přizpůsobí potřebám sportovců
Foto: rodinnevylety.cz
Popisek: Česká Třebová

Vypracovaná projektová dokumentace prošla debatou také ve Sportovní komisi Rady města Česká Třebová, která doporučila rozšíření objektu o dvě kontejnerové buňky za účelem rozšíření rozcvičovny a také výstavbu skladu nářadí na úrovni dráhy.

Aktuálně tak na základě těchto projektů probíhá aktualizace projektové dokumentace a následně bude požádáno o stavební povolení a provedeno zadávací řízení na dodavatele stavby. Dle doporučení sportovní komise bude řešeno financování s dotačním příspěvkem.

Realizace stavby, na kterou je v městském rozpočtu pro letošní rok vyčleněno celkem 13 200 000 korun, tak bude odviset od zajištění financování dotačního orgánu. Aktuálně předpokládaný termín realizace je v roce 2022 a 2023.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

16:31 Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

Malý knižní festival Záložka uspořádaný Knihovnou Karla Hynka Máchy v Litoměřicích má za sebou úspěš…