Česká Třebová: Starostka navštívila Základní školu Na rovině

28.12.2018 15:55

V rámci návštěv českotřebovských škol nemohla starostka města Magdaléna Peterková vynechat ani návštěvu soukromé základní školy Na rovině, sídlící v domě Pod Peklákem.

Česká Třebová: Starostka navštívila Základní školu Na rovině
Foto: rodinnevylety.cz
Popisek: Česká Třebová

Škola pracuje již pátým rokem, využívá ve své práci pedagogiku Motessori, navštěvuje ji v současné době 19 dětí, o které se starají 4 pedagogové. Metody zde používané se od ostatních základních škol v mnohém odlišují, ale neznamená to, že by zde dosahovali horších výsledků v pedagogické práci.  Na vysvědčení  ale nikdo nemá ani samé jedničky, ani samé pětky, jen proto, že zde žáci žádné známky nedostávají, ale dostanou obsáhlé slovní hodnocení. V rámci návštěv českotřebovských škol nemohla starostka města Magdaléna Peterková vynechat ani návštěvu soukromé základní školy Na rovině, sídlící  v domě Pod Peklákem. Většina žáků školy není z České Třebové a někteří k nám dojíždí  třeba i z velkých dálek. Podmínky pro školní práci v ZŠ Na rovině si ale pochvalují. Magdaléna Peterková se na návštěvě dne 18. prosince seznámila s chodem školy a podmínkami pro činnost, zúčastnila se části výuky na téma komunikace a nakonec si také s dětmi i zazpívala. Dětem přinesla malé předvánoční dárečky a pozvala je na návštěvu českotřebovské radnice, kde budou moci pokračovat v zahájené spolupráci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…