České Budějovice: Další ročník soutěže Rozkvetlé město je v plném proudu

16.06.2020 8:36

Pro všechny milovníky okrasných rostlin a barevně voňavého prostředí připravil odbor správy veřejných statků další ročník soutěže Rozkvetlé město s několika novinkami.

České Budějovice: Další ročník soutěže Rozkvetlé město je v plném proudu
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Soutěží se právě teď, a to až do 14. srpna ve dvou kategoriích. V první se budou hodnotit květinové výsadby zdobící okna domů či balkonů, druhá kategorie cílí na rozkvetlé předzahrádky domů, květinové záhony a ostatní kreativní výzdoby viditelné z volně přístupného prostranství,“ říká náměstek primátora Ivo Moravec.

Silnou motivací může být i letošní vyšší počet výherců a zajímavé finanční ceny. „Za první místo je v obou kategoriích deset tisíc korun, za druhé sedm tisíc, za třetí 5 tisíc, za čtvrté jsou 3 tisíce a za páté místo jsou to dva tisíce korun. Účastník se může zapojit do soutěže tak, že na mailovou adresu rozkvetlemesto@c-budejovice.cz(link sends e-mail) odešle fotografii vlastní kvetoucí květinové výsadby,“ dodává za odbor správy veřejných statků Jan Borovka. Pokud vás soutěž zaujala, neváhejte a zapojte se. Vždyť je to tak jednoduché!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …