České Budějovice: Další ročník soutěže Rozkvetlé město je v plném proudu

16.06.2020 8:36

Pro všechny milovníky okrasných rostlin a barevně voňavého prostředí připravil odbor správy veřejných statků další ročník soutěže Rozkvetlé město s několika novinkami.

České Budějovice: Další ročník soutěže Rozkvetlé město je v plném proudu
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Soutěží se právě teď, a to až do 14. srpna ve dvou kategoriích. V první se budou hodnotit květinové výsadby zdobící okna domů či balkonů, druhá kategorie cílí na rozkvetlé předzahrádky domů, květinové záhony a ostatní kreativní výzdoby viditelné z volně přístupného prostranství,“ říká náměstek primátora Ivo Moravec.

Silnou motivací může být i letošní vyšší počet výherců a zajímavé finanční ceny. „Za první místo je v obou kategoriích deset tisíc korun, za druhé sedm tisíc, za třetí 5 tisíc, za čtvrté jsou 3 tisíce a za páté místo jsou to dva tisíce korun. Účastník se může zapojit do soutěže tak, že na mailovou adresu rozkvetlemesto@c-budejovice.cz(link sends e-mail) odešle fotografii vlastní kvetoucí květinové výsadby,“ dodává za odbor správy veřejných statků Jan Borovka. Pokud vás soutěž zaujala, neváhejte a zapojte se. Vždyť je to tak jednoduché!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

16:31 Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

S nervozitou a obavami vyhlíží pracovníci stavebních úřadů letošní 1. červenec. Právě tento den vsto…