České Budějovice: IGY připavuje novou zónu s bankomaty

25.10.2018 10:47

Už za několik dní budou moci návštěvníci českobudějovického IGY – největšího obchodního centra v Jihočeském kraji, které spadá do portfolia skupiny CPI PROPERTY GROUP – využívat novou zónu s bankomaty. Ta zajistí jejich větší pohodlí i přehled při výběru bankovek z automatů.

České Budějovice: IGY připavuje novou zónu s bankomaty
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„V IGY budou všechny bankomaty soustředěny na jednom místě. To přinese větší pohodlí, protože zákazníci nebudou muset putovat po různých koutech centra, aby si vybrali finance z bankomatu svého nebo konkrétního peněžního ústavu,“ uvedla Pavlína Jandová, marketingová manažerka IGY Centra.

I přesto, že počet výběrů z bankomatu dle statistik v České republice klesá, má stále své příznivce. Vloni počet výběrů klesl meziročně v celé zemi o 13 milionů na 165 milionů. Vybraná hotovost ale klesla jen mírně, ze 710 miliard na 680 miliard korun. Mnoho Čechů tak na bankomaty stále nedá dopustit. Z nedávného průzkumu společnosti UniCredit Bank vyplývá, že konzervativní uživatelé bankomatů vybírají zhruba jednou týdně částky kolem 2 000 až 3 000 korun a využívají je především na běžné týdenní výdaje.

„Zóna je už nyní připravená v prostoru vedle PET CENTER, naproti obchodu MOBIL POHOTOVOST. V současnosti doděláváme ještě poslední technické věci a její viditelné označení včetně navigace,“ doplnila Pavlína Jandová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…