České Budějovice: Letošní kabelkový veletrh přinese novinky

18.06.2019 13:59

Už nyní a během celých prázdnin může veřejnost shromažďovat a nosit na infostánek českobudějovického IGY Centra nepoužívané kabelky. Ty budou v největším jihočeském obchodním centru, které spadá do skupiny CPI PROPERTY GROUP, připraveny na už šestý charitativní Kabelkový veletrh.

České Budějovice: Letošní kabelkový veletrh přinese novinky
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Ve středu 4. září od 10 do 16 hodin si v IGY bude moci veřejnost zakoupit kabelky a další doplňky, které se už nyní shromažďují například v redakcích Deníku po celých jižních Čechách nebo právě v informačním stánku IGY Centra v Českých Budějovicích. Letos navíc bude veletrh obohacen o sekci IGY „kabelky celebrit“, kde se budou prodávat kabelky známých žen za vyšší cenu.

„Kabelky, bižuterii, dětské knihy a nově i psaníčka může do veletrhu věnovat, tedy zaslat nebo donést každý, kdo chce pomoci dobré věci. Jejich darováním totiž udělá radost nejen nové majitelce, která ji na veletrhu bude moci zakoupit za symbolickou cenu, ale i talentovaným dětem, které se svým uměleckým aktivitám z různých důvodů nemohou věnovat. Výtěžek z akce totiž rozdělí Deník talentovaným dětem z jižních Čech, které to nejvíce potřebují,“ uvedla marketingová manažerka IGY Centra Pavlína Jandová.

Kabelky budou do prodeje doplňovány postupně

Letošní ročník přináší oproti dřívějším letům několik příjemných novinek. „Kabelky budou do prodeje doplňovány postupně během celého dne, takže i zájemkyně o koupi zboží, které nepřijdou hned na desátou hodinu, budou mít z čeho vybírat. Dále budeme mít sekci prodeje kabelek od celebrit, nebo těch značkových, které budou o něco dražší, ale potěší i náročnější zákaznice. A další příjemnou novinkou je darování poukazu na nákupy v IGY za větší koupi na veletrhu,“ řekla Pavlína Jandová.

V předchozích ročnících se v rámci veletrhu vybralo už více než milión korun, které podpořily 140 nadaných dětí. V minulých letech se vedle kabelek prodávaly také dětské knihy a bižuterie. IGY se do charitativního projektu zapojuje od jeho počátku. Jako nákupní centrum podporuje maximální využití oděvních doplňků nebo samotného oblečení. Zároveň je místem, které spojuje ženy se zájmem o módu. Vítá také charitativní podtext celé akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…