České Budějovice: Majitelé památek mohou žádat o dotace

08.09.2019 9:41

Odbor památkové péče českobudějovického magistrátu připravuje akce vhodné do Programu regenerace městské památkové rezervace (MPR ČB) na rok 2020.

České Budějovice: Majitelé památek mohou žádat o dotace
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„V rámci programu je možné získat finanční příspěvek na obnovu kulturní památky, která se nachází na území MPR. Zájemci vyplní přiložený formulář a poté jej doručí na adresu našeho odboru, a to nejpozději do 27. 9. 2019,“ říká náměstek primátora Tomáš Bouzek s tím, že se jedná o dotační program ministerstva kultury, v rámci kterého se na financování obnovy památek podílí i dané město.

Od roku 1995 získaly České Budějovice ze státního rozpočtu částku převyšující 36 milionů korun, z městského rozpočtu pak bylo čerpáno více než 34 milionů korun.

Formulář ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…