České Budějovice: Město podpoří mladé talenty

10.09.2015 12:19

Finanční dar z městské pokladny mohou opět dostat mladí a talentovaní umělci do osmnácti let s trvalým bydlištěm v Českých Budějovicích, kterým se podařilo získat významné ocenění na národních nebo mezinárodních festivalech, výstavách, soutěžích či přehlídkách.

České Budějovice: Město podpoří mladé talenty
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

"Žádosti musejí obsahovat jméno a příjmení žadatele a jeho zákonného zástupce, datum narození, adresu bydliště, umělecký životopis, odborná doporučení a fotokopie získaných ocenění a zájemci je mohou podat buď přímo pracovnicím  odboru kultury či odevzdat přes podatelnu nejpozději do 9. října 2013 do 14.30 hodin. Jednotlivé  nominace posoudí členové kulturní komise, poté rada města a na základě jejího usnesení jim bude předán finanční dar," přibližuje postup náměstek primátora Jaromír Talíř.

Vyhlášení talentů 2015

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…