České Budějovice: Náš vánoční strom je počtvrté nejkrásnějším v republice

25.12.2020 18:18

Přání mnoha občanů se vyplnilo. Budějovice mají počtvrté nejkrásnější vánoční strom v republice. Celkem 8542 ze 17 476 zaslaných hlasů rozhodlo o prvenství v anketě, kterou pořádal zpravodajský server idnes.cz. Na druhém místě se umístila Plzeň a na třetím Praha.

České Budějovice: Náš vánoční strom je počtvrté nejkrásnějším v republice
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Mám obrovskou radost, je to výborná zpráva. Chtěl bych poděkovat za všechny hlasy, které občané města i sympatizanti z celé republiky poslali budějovickému stromu. A jsem o to radši, že letošní kavkazská jedle je nádherná, krásně souměrná a hustá, opravdu si své prvenství zaslouží. Díky patří především rodině z Nemanic, která nám strom darovala, ale také všem, kteří se na dopravě, instalaci a výzdobě stromu podíleli, tedy firmě Lesy a rybníky České Budějovice a dopravnímu podniku města,“ uvedl primátor Jiří Svoboda.

Vánoční strom s jesličkami letos na náměstí více vyniká, jelikož bohužel chybí tradiční stánky adventních trhů a kluziště. Začátkem prosince napadl na pár dnů sníh, který dodal městu krásnou zimní atmosféru a mnoho profesionálních i amatérských fotografů zaslalo městu své fotografie k použití na sociálních sítích města. I těmto fotografům znovu děkujeme a některé obrázky zveřejňujeme ZDE.

Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…