České Budějovice: Nová Miss Czech Republic odstartovala svou kariéru v IGY

12.02.2019 10:57

Nová Miss Czech Republic 2019, osmnáctiletá studentka Denisa Spergerová z Českých Budějovic, začala svou úspěšnou kariéru královny krásy v IGY Centru. Před necelým rokem ji v největším obchodním a společenském centru na jihu Čech zvolila jako jednu z pěti adeptek na Miss Czech Republic porota v rámci castingu.

České Budějovice: Nová Miss Czech Republic odstartovala svou kariéru v IGY
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Denisa svým zvolením novou královnou krásy Česka potvrdila, že ‚Úspěšná kariéra začíná u nás‘ – což byl tehdy i slogan reklamní kampaně IGY Centra na konající se nábor adeptek na Miss. Denisa měla od počátku kultivovaný a příjemný projev a od samotného castingu v IGY na sobě velmi zapracovala. Takže jsme jí fandili nejen jako Jihočešce, ale i jako zajímavé a krásné osobnosti,“ uvedla Pavlína Jandová, marketingová manažerka českobudějovického IGY Centra, které spadá do skupiny CPI PROPERTY GROUP.  

IGY Centrum je dlouhodobě místem výběru budoucích modelek a účastnic soutěží krásy. Každoročně na jaře se zde konají castingy Schwarzkopf Elite Model Look ČR a Miss Czech Republic. Ředitelkou soutěže Miss Czech Republic je Taťána Makarenko. Soutěž s původním názvem Miss Face Czech Republic založila modelka v roce 2010. Záměrem bylo uspořádat v České republice soutěž krásy pro dívky ve věku od 17 do 25 let, ve které nerozhodují jen výška a míry, ale především půvab a sympatie.  

Denisa Spergerová měří 182 centimetrů a její míry jsou 85-60-93. Prozradila o sobě, že má ráda italskou a asijskou kuchyni, jejím cílem je předávat lidem pozitivní energii a být pro ně vzorem. Do budoucna se chce nadále věnovat modelingu, dostudovat, cestovat, najít si dobrou práci a mít spokojenou rodinu. Ideální muž by podle ní měl mít charakter, být oporou, měl by vědět, co chce, být věrný, galantní a se smyslem pro humor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…