České Budějovice: Rozšíření parkovacích zón – II. etapa, oblast Severozápad

02.11.2019 9:41

Od 1.12.2019 dojde na základě rozhodnutí Rady města k rozšíření placených parkovacích zón do území, vymezeného ulicemi Husova třída, Pražská třída a Strakonická a řeka Vltava. Jedná se o II. etapu rozšíření, oblast Severozápad.

České Budějovice: Rozšíření parkovacích zón – II. etapa, oblast Severozápad
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

V měsíci říjnu a listopadu 2019 dochází k instalaci vodorovného a svislého dopravního značení, k montáži základů a osazení parkovacích automatů. Součástí rozšíření bude i zpoplatnění záchytného parkoviště Na Dlouhé louce (u křižovatky s Husovou třídou) pro osobní automobily, autobusy a nákladní soupravy. Parkoviště u Sportovní haly zůstane dále do doby výstavby parkovacího domu nezpoplatněno.

Základní informace pro rezidenty / abonenty / vlastníky nemovitostí / pečovatele / a návštěvníky ZDE.

Nařízení č. 2/2019, kterým se vymezují oblasti města, ve kterých lze místní komunikace nebo jejich úseky užít k stání silničního motorového vozidla, Ceník parkovného a Metodika vydávání parkovacích oprávnění jsou uveřejněny v v příslušných složkách webu města a na webu ZDE v sekci Dlouhodobé parkování (rezidenti/abonenti) a Krátkodobé parkování (návštěvníci). Zde je možné po založení účtu provést podání žádosti o dlouhodobé parkovací oprávnění. Dále je možné využít tří kontaktních míst Dopravního podniku města – OC IGY, OC Mercury a Městské informační centrum na radnici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…