České Budějovice: Valentýn můžete oslavit stylově

01.02.2019 10:47

Původem americký svátek všech zamilovaných, sv. Valentýn, který připadá na 14. února, si postupně získává své příznivce i v Čechách. Připomenout si ho můžete už v těchto dnech například v českobudějovickém IGY Centru.

České Budějovice: Valentýn můžete oslavit stylově
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

V největším obchodním a společenském centru v Jihočeském kraji, které spadá do skupiny CPI PROPERTY GROUP, najdete mimo jiné stěnu pro zamilované vzkazy, unikátní fotokoutek nebo nabídku bezplatného balení valentýnských dárků.

„LOVENTÝN je letošní originální název pro svátek svatého Valentýna a v IGY si jej připomínáme už nyní. Fasáda našeho centra svítí po setmění červeně – tedy barvou lásky. Vedle kavárny CAFÉ INFINITY a prodejny A3 SPORT jsme instalovali stěnu se srdíčky, kam mohou návštěvníci centra napsat zamilované vzkazy. V pasáži dále bude umístěno velké balonkové srdce,“ uvedla Pavlína Jandová, marketingová manažerka IGY Centra.

Přímo v den sv. Valentýna pak bude v IGY fungovat fotografický koutek, který zachytí ležící zamilované páry z výšky. Bude umístěn u prodejny DEICHMANN. „Čtrnáctý únor patřil vloni mezi nejnavštěvovanější dny našeho centra, proto očekáváme vysokou návštěvnost i letos. Zákazníci u nás mohou nakoupit dárky všeho druhu – od květin, sladkých potěšení, spodního prádla, šperků až po společenské hry nebo plyšové hračky. Od sedmého do čtrnáctého února pak budeme zdarma balit dárky, zakoupené v IGY za více než 250 korun, a to denně od jedenácti do osmnácti hodin ve stánku u prodejny DEICHMANN v přízemí,“ dodala Pavlína Jandová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…