České Budějovice mají workoutové hřiště

11.08.2018 6:33

V parčíku na levém břehu řeky Malše u cyklostezky pod areálem Policie ČR na Plavské ulici je všem zájemcům k dispozici nové workoutové hřiště.

České Budějovice mají workoutové hřiště
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Jedná se o betonovou desku s gumovými obrubníky o velkosti 65 m2, na níž je položen umělý zelený povrch a instalovány červené a žluté cvičební konstrukce. Ty jsou kovové a umožňují cvičení a posilování s vahou vlastního těla. Jsou tu trojitá bradla, hrazdy v různých výškách, vodorovný žebřík, svislé žebřiny, lomená hrazda, vysuté křídlo coby šikmý žebřík, gymnastické kruhy, pole dance, víceúčelová lavice s bradly a dále šikmá lavice a stepy, což jsou víceúčelové stupínky,“ popisuje náměstek primátora Petr Podhola. Celková cena včetně projektové dokumentace, technického a autorského dozoru je 599.923 korun. „V rámci města je to vůbec první takové hřiště a osobně jsem velice rád, že jsme dokázali takto hmatatelně odpovědět na petici s požadavkem vybudování workoutového hřiště, která celou akci v podstatě odstartovala. Teď jen doufám, že bude sloužit pouze svému účelu, lidé si tam protáhnou svá těla a odolá případným atakům vandalů,“ dodal náměstek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.