České Budějovice prezentovaly před odbornou veřejností dopravu v klidu

12.09.2021 8:35 | Tisková zpráva

Jak správně komunikovat parkovací politiku? To bylo hlavním tématem, které rezonovalo osmým ročníkem mezinárodní konference České parkovací asociace, který se konal od 7. do 9. září 2021 na Vysočině.

České Budějovice prezentovaly před odbornou veřejností dopravu v klidu
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Českých Budějovicích

Příspěvku města České Budějovice se ujal zastupitel Viktor Lavička. Představil jednotlivé fáze rozšiřování modrých parkovacích zón a zmínil také netradiční formu projednávání připomínek občanů v letošním roce distanční formou.

„Účastníci velice ocenili zajímavé spojení interaktivních forem služby YouTube a chatovací platformy Slido, které občanům v covidovém čase umožnilo aktuálně se k tématu vyjádřit a zástupcům města či projektantům na to okamžitě reagovat,“ sdělil Viktor Lavička.

Česká parkovací asociace je členem Evropské parkovací asociace a odborná setkání pořádá pravidelně každý rok. Účastníky jsou přední evropští odborníci na parkování, zástupci měst a obcí a zahraniční hosté. V Čechách se jedná o největší konferenci tohoto druhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

11:33 Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

Pro řidiče je to jedna z dalších velkých změn ve Fučíkově ulici. Z rušné komunikace, která dlouhé ro…