České Budějovice připravily poznávací soutěž pro děti a mládež

09.09.2015 17:35 | Zprávy

Pohled do dávné historie aneb České Budějovice pod ochranou patronů města.

České Budějovice připravily poznávací soutěž pro děti a mládež
Foto: David Hora
Popisek: Radnice v Českých Budějovicích

V roce 2015 slaví naše město 750 let od svého založení králem Přemyslem Otakarem II. Odbor památkové péče Magistrátu města České Budějovice (OPP) ve spolupráci s Národním památkovým ústavem v Českých Budějovicích (NPÚ) vyhlašuje k této příležitosti soutěž pro děti a mládež, nejen ty, kteří v předcházejících letech pilně a dychtivě objevovali nejrozmanitější kulturní památky ve městě České Budějovice i blízkém okolí.

Soutěž probíhá od 12. 9. 2015 do 31. 12. 2015

Pracovní listy najdete v Turistickém informačním centru českobudějovické radnice nebo na webových stránkách odboru památkové péče Magistrátu města České Budějovice zde a Národního památkového ústavu v Českých Budějovicích zde.

Užitečné informace najdete také u pracovníků Národního památkového ústavu v Českých Budějovicích /tel.: 387312140/. Po předchozí dohodě zde můžete čerpat vědomosti z bohatých fondů knihovny /tel.: 387312140-186/.

Výherci soutěže budou vyhlášeni 28. 1. 2016. Hlavní cenou pro jednotlivce je rodinná vstupenka na památkové objekty ve správě Národního památkového ústavu, pro vítězný kolektiv skupinová vstupenka do jednoho vybraného památkového objektu. Připraveny jsou i zajímavé věcné ceny.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Přemýšlíte, proč jste nevyhráli?

Napadlo vás, že si za to můžete jen a jen sami, tím, jak všechny hned urážíte, jak o sobě mluvíte jako o těch jediných demokratech a jak jsou jen ty vaše názory správné? Logicky se to dotýká pak každého, kdo má jiný pohled na věc než vy a dá pak hlas někomu jinému, i když třeba s řadou věcí, co pros...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

7:37 Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

Na parkánu v ulici Hradební ode dneška rostou slunečnice. Zástupci vedení města, neziskové organizac…