Český Krumlov: Podzemní kontejnery na odpad v historickém centru města

24.07.2016 16:54

Dne 20. 7. 2016 převzalo město od dodavatele stavby dvě nová stanoviště podzemních kontejnerů v historickém centru města.

Český Krumlov: Podzemní kontejnery na odpad v historickém centru města
Foto: ckrumlov.info
Popisek: Panorama města Český Krumlov

S platností od 21. 7. 2016 jsou podzemní kontejnery v blízkosti parkoviště P3 u Domu dětí a mládeže (DDM) plně funkční a připraveny k užívání.

Kontejnery v Pivovarské ulici budou pro producenty k dispozici od úterý 26. 7. 2016.

Vzhledem k tomu, že došlo k výraznému navýšení kapacity nádob u všech druhů odpadu (papír, plast, sklo i směsný komunální odpad), věříme, že nová shromaždiště odpadů budou sloužit svému účelu k plné spokojenosti všech.

Dovolujeme si připomenout, že při odkládání odpadu do nádob je významná jeho adekvátní úprava (minimalizace objemu např. u kartonových obalů). V případě stanoviště pod mostem u DDM docházelo v minulosti i k odkládání velkoobjemového odpadu (vybavení provozoven i domácností - např. lednice, spotřební elektronika, nábytek apod.). Uvedený odpad prosíme odevzdávejte ve sběrném dvoře v Kaplické ulici.

Otevírací doba: pondělí a středa 14.30 - 18.00 hod., v sobotu pak 10.00 - 16.00 hod. Pro obyvatele města Český Krumlov je uložení tohoto typu odpadu na sběrný dvůr zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…