Český Krumlov: Prohlášení koalice

19.08.2023 7:04 | Tisková zpráva

Koalice nebere na lehkou váhu jakoukoliv reakci veřejnosti na aktuální dění. Snažíme se město řídit a rozvíjet zodpovědně a každý relevantní názor nás zajímá.

Český Krumlov: Prohlášení koalice
Foto: ckrumlov.info
Popisek: Panorama města Český Krumlov

Denně pracujeme na velkém množství projektů, které jsou důležité pro občany Českého Krumlova. Jsou již vidět první výsledky, pravidelně o nich informujeme. Jako koalice jsme jednotní, jsme schopni kompromisů i mezi sebou a jsme přesvědčeni, že nás taková spolupráce posiluje.

Ctíme presumpci neviny, a pokud vznikne jakákoliv pochybnost o našem konání jako celku či jako jednotlivců, transparentně chceme situaci vysvětlovat, případně vyčkáme na vyjádření patřičných institucí. Osobně se scházíme a hovoříme s občany města, diskutujeme o nejrůznějších tématech.

Na pravidelných zasedáních zastupitelstva jsme otevřeni konstruktivní diskusi s občany. Byli bychom proto rádi, aby kritici přišli veřejně sdělit své připomínky před všemi zastupiteli města a občany, kteří mohou jednání sledovat osobně nebo prostřednictvím živého videopřenosu.

Alexandr Nogrády
starosta města

Koalici v Českém Krumlově tvoří 15 zastupitelů ze stran a hnutí: ANO 2011, Český Krumlov rozumem a srdcem – NEZÁVISLÍ, Občanská demokratická strana, Krumlováci – koalice pro změnu s podporou hnutí Volba pro kraj, Žijeme Krumlovem s podporou Svobodných, Občané patrioti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Kulturní léto nabídne kvalitní program i letos

22:05 Prostějov: Kulturní léto nabídne kvalitní program i letos

Také letos se Prostějované a návštěvníci našeho města mohou těšit na bohatou škálu kulturních aktivi…