Český Těšín: Letní koupaliště slouží veřejnosti od prvního června. Nabízí i open air knihovnu

03.06.2019 16:00

Koupaliště se občanům v letošní sezóně poprvé otevřelo v sobotu 1. června a poslední koupací den je naplánován na neděli 1. září.

Český Těšín: Letní koupaliště slouží veřejnosti od prvního června. Nabízí i open air knihovnu
Foto: SÚZ Český Těšín
Popisek: Koupaliště v Českém Těšíně

Otevírací doba je v měsíci červnu ve všední dny 12 do 20 hodin, o víkendech 9 do 20 hod. V případě hezkého počasí bude koupaliště ve všední dny otevřeno již v 10 hodin. V červenci a srpnu bude otevřeno denně od již 9 do 20 hodin.

Celodenní vstupné činí pro veřejnost 80 Kč, děti, mládež a senioři zaplatí 40 Kč, čtyřčlenná rodina 200 Kč. Zlevněné vstupné po 17. hodině je pro veřejnost 40 Kč, děti a senioři zaplatí pouze 20 Kč. Sportovní aktivity jako plážový volejbal, badminton či stolní tenis jsou návštěvníkům k dispozici zdarma. V areálu koupaliště se nachází bufet s občerstvením, stánek se zmrzlinou a nově také stánek s dočasným tetováním.  Zájemci si mohou vypůjčit čtení s naší „open air“ knihovny, kam nám také zákazníci mohou knihy věnovat.

V průběhu léta proběhne několik akcí pro děti i dospělé. Uskuteční se již tradiční dětský a sportovní den se soutěžemi ve vodě i na souši, turnaje v plážovém volejbale či fotbale a děti se mohou těšit na ukončení sezóny. Příležitostně bude probíhat také velmi oblíbený aquaaerobik.

Informace o provozu koupaliště, teplotě vody a plánovaných akcích naleznete na webu www.suzct.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…