Český Těšín: U nábřeží vznikla nová parkoviště

26.06.2015 18:07

Všechny města mají problém s parkováním, zvláště ta historická. Město Český Těšín při každé investiční akci pamatuje i na rozšíření míst pro odstavováním aut, pokud to místní podmínky dovolí.

Český Těšín: U nábřeží vznikla nová parkoviště
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

Naposledy to bylo na sídlišti Svibice, kde vznikly desítky nových stání v rámci akce IPRM, nyní přibylo pár míst přímo v centru města, na nábřeží, kde je v tomto ohledu situace nejhorší. Při rekonstrukci prostoru mezi hraničními mosty pamatovali architekti i na majitelé aut. A to jednak zklidněním dopravy po nábřeží a výstavbou vyvýšených křižovatek a také budováním nových parkovišť.

„Dvě nová stání každé s kapacitou pěti aut a jedno pro čtyři vozidla určené pro veřejnost vznikly naproti Obvodního oddělení Policie ČR na nábřeží, další místa se nám podařilo přidat díky změně systému parkování v ulici Moskevská, celkem zde je už vyznačeno 29 parkovacích míst, oproti původním 22,“ uvedla manažerka projektu Monika Tomiczková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …