Český Těšín: Závady na majetku města lze hlásit mailem

02.04.2017 21:10

Českotěšínští občané mají k dispozici novou mailovou adresu zavady@tesin.cz. Na ní mohou ve kteroukoliv hodinu posílat informace o zjištěných závadách na zařízeních v majetku města nebo na veřejném prostranství. Nové řešení má přinést rychlejší a efektivnější opravy.

Český Těšín: Závady na majetku města lze hlásit mailem
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

„Kromě rubriky Dotazy občanů na stránkách města, která již léta slouží k rychlé a levné komunikaci občana s úřadem, jsme se rozhodli zřídit jedno místo, kam mohou lidé posílat upozornění nebo žádosti o opravu. Na email lze oznámit například rozbité lavičky, nalomený strom či poničenou zeleň, zničené dopravní značení, poškození zařízení dětského hřiště, černou skládku a podobně. Na rozdíl od dotazů na webových stránkách lze navíc v elektronické korespondenci připojit i fotografie,“ říká místostarostka Českého Těšína Gabriela Hřebačková s tím, že ideálně je připojit jasný popis závady a označit přesné místo. Dnes má mnoho lidí u sebe smartphon, díky němu lze poslat ihned z místa informaci i s fotografii, navíc není třeba čekat na úřední hodiny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…