Cheb: Dobrovolní hasiči mají nové vozidlo

12.08.2022 19:33 | Tisková zpráva

Automobil předal veliteli jednotky dobrovolných hasičů starosta města.

Cheb: Dobrovolní hasiči mají nové vozidlo
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Nové hasičské auto v provedení VEA – velitelský automobil, které bude sloužit při mimořádných událostech, ke kterým je jednotka povolána jako součást IZS integrovaného záchranného systému a hlídkové činnosti jednotky sboru dobrovolných hasičů Cheb-Háje.

Vozidlo je vybaveno povinnou výbavou pro příslušnou specifikaci a světelným a výstražným zařízením. Dále bylo vozidlo doplněno díky poskytnuté dotaci z PROGRAMU PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE NA PODPORU JEDNOTEK SBORU DOBROVOLNÝCH HASIČŮ OBCÍ KARLOVARSKÉHO KRAJE, digitální radiostanicí Matra.

V souladu s „Programem pro poskytování dotací z rozpočtu Karlovarského kraje na podporu jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Karlovarského kraje“, dle zákona č. 129/2000 Sb., o krajích a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů poskytl Karlovarský kraj Městu Cheb pro jednotku dobrovolných hasičů Cheb Háje investiční dotaci ve výši 74 tis. korun, dotační podprogram „Vybavení JSDH obce novými prostředky pro komunikaci a spojení“. Pořízením této radiostanice rozšiřuje jednotka dobrovolných hasičů svoji vybavenost a posiluje akceschopnost při prováděných zásazích a záchranných pracích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…