Cheb: Fakulta ekonomická připravila letní školu pro děti

28.04.2022 18:18 | Tisková zpráva

Akce je určena žákům základních škol a nižších ročníků víceletých gymnázií ve věku 7 až 15 let

Cheb: Fakulta ekonomická připravila letní školu pro děti
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Fakulta ekonomická Západočeské univerzity pořádá v Chebu letní školu HOMO ECONOMICUS pro mladé zájemce o ekonomii a svět peněz.

V době od pondělí 11. do pátku 15. července se otevřou chebské dveře Fakulty ekonomické, která přichystala pět nabitých dní plných zajímavých poznatků z ekonomických a dalších disciplín - letní školu pro mladé zájemce o ekonomii a svět peněz. Téma je „Finanční gramotnost aneb Investice do budoucnost“.

Akce je určena žákům základních škol a nižších ročníků víceletých gymnázií ve věku 7 až 15 let. Účastníci si vyzkouší, jaké to je studovat na ekonomické fakultě. Každý z pěti dní bude představovat jeden ročník studia. V pátek odpoledne vše zakončí promoce. Účastníci se dozvědí zajímavosti o technických prostředcích platebního styku, moderních technologiích ve spoření a investování, fungování online transakcí včetně jejich úskalí a kyberbezpečnosti, naučí se volit mezi okamžitou spotřebou a jejím odkladem do budoucnosti. Získané znalosti a dovednosti si pak ověří formou deskové nebo online hry. Těšíme se na Vaši přihlášku!

Kontakt: Romana Kočvarová, Západočeská univerzita v Plzni, Fakulta ekonomická, Hradební 22, 350 11 Cheb, e-mail lsfek@fek.zcu.cz, tel. 377 633 513

Další informace včetně přihlášky lze získat ZDE.

Tuto akci podpořilo město Cheb a Karlovarský kraj. Děkujeme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

16:31 Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

Statutární město Jablonec nad Nisou ocenilo nadané žáky a studenty. Náměstkyně primátora pro oblast …