Cheb: Město chce přispět fotbalistům FC Cheb na nové šatny

22.09.2011 14:35

Pokud klub FC Cheb dostane dotaci na rekonstrukci zázemí, město mu na ni přispěje částkou 3,5 milionu korun.

Cheb: Město chce přispět fotbalistům FC Cheb na nové šatny
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Zastupitelstvo na svém nedávném zasedání schválilo příslib poskytnutí dotace ve výši 3,5 milionu korun z rozpočtu města fotbalovému klubu FC Cheb. Peníze na rekonstrukci zázemí se šatnami dostanou fotbalisté v příštím roce pouze za předpokladu, že se jim zbývajících 9 milionů korun podaří získat od ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. „Poskytnutí dotace jsme podmínili také tím, že v případě prodeje fotbalového areálu bude mít město předkupní právo, a to se započtením všech městem poskytnutých prostředků," uvedl starosta Pavel Vanoušek.

Na příští rok plánovaná rekonstrukce sociálního zařízení je dalším krokem v postupné proměně fotbalového areálu v moderní sportoviště. Již v roce 2009 zde bylo vybudováno fotbalového hřiště s umělým povrchem třetí generace a osvětlením, které umožňují prakticky celoroční využití. „Také na výstavbu tohoto hřiště poskytlo město dotaci ve výši 3,5 milionu korun, a to za podmínky, že školy mohou plochu využívat zcela zdarma a ostatní chebské sportovní oddíly pouze za režijní cenu," doplnil starosta.

Bc. Tomáš Ivanič, redaktor Chebských radničních listů

Další zprávy z Chebu čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…