Cheb: Místo zpětného odběru odpadů mění provozní dobu

14.01.2012 14:42

Od 16.1. můžete v bývalé vodárně v Americké ul. odevzdat odpady v těchto časech: Po-Pá 10-17 h, So 10-12 h

Cheb: Místo zpětného odběru odpadů mění provozní dobu
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Od 16. ledna dojde k úpravě provozní doby místa zpětného odběru vybraných druhů odpadů, které nelze ukládat do běžných kontejnerů na komunální odpad („sběrného dvora“), v objektu bývalé vodárny v Americké ulici (v sousedství prodejny Norma). Z důvodu jeho minimální návštěvnosti v pozdních odpoledních hodinách bude provozní doba zkrácena takto: Po-Pá 10-17 hod., So 10-12 hod.

Občané Chebu mohou od loňského července v bývalé vodárně zcela bezplatně odevzdat chladničky, mrazničky, televizory, počítače a ostatní  drobné i velké domácí elektrospotřebiče, výbojky a zářivky, baterie všeho druhu, vytříděné plasty, papír, sklo a kovy, odpady z údržby zeleně a ostatní objemné domácí odpady (s výjimkou olejů, které přijímá pouze Skládka Chocovice s.r.o.).

Služba  TAXI ODPAD - odvoz odpadů na základě telefonické objednávky přímo z domu za paušální poplatek 100 Kč funguje i nadále beze změn. Bližší informace na bezplatné telefonní lince společnosti Chetes 800 870 870.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

kampaň

Kde máte důkaz, že jsou všichni mimo vás ,,Putinovi užiteční idioti“? Nešíříte náhodu dezinformace, proti kterým paradoxně tak bojujete? A myslíte, že touto negativní kampaní docílíte něčeho pozitivního, třeba zklidnění politické situace v zemi? To je takový problém vést kampaň tak, že budete prezen...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká Lípa: Od června se bude možné na úřadě prokázat občankou v mobilu

22:28 Česká Lípa: Od června se bude možné na úřadě prokázat občankou v mobilu

Čím dál tím víc věcí se v našem životě elektronizuje, kartičky po kapsách tak nosí čím dál tím méně …