Cheb: Nový gastrofestival láká na exotické dobroty i zajímavé atrakce

07.06.2019 8:38

Areál Krajinka pod Chebským hradem bude o víkendu 22. - 23. června hostit 1. ročníku Wine & FreshFood Festivalu

Cheb: Nový gastrofestival láká na exotické dobroty i zajímavé atrakce
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Areál Krajinka pod Chebským hradem bude o víkendu 22. - 23. června hostit 1. ročníku Wine & FreshFood Festivalu. Těšit se můžeme na velmi pestrý hudební program, neboť v průběhu obou dnů vystoupí šest kapel a populární mladý zpěvák Vojta Drahokoupil. Necháme se poučit o správném párování různých pokrmů s vybranými druhy vín, ochutnáme speciality několika světových kuchyní (Chebané se podle ohlasů na sociálních sítích nejvíce těší na tu indickou) i netradiční nápoje včetně léčivých. Zastoupena bude samozřejmě i domácí produkce v podobě koláčků, nanuků či domácích sirupů.

Gastronomických zajímavostí nás čeká opravdu celá řada. Třeba pečené bublinkové vafle, které si zákazník může nechat naplnit ovocem či čokoládou, nebo arménský špíz z mletého masa (hovězího, vepřového, kuřecího, jehněčího) ogrilovaný nad ohněm na speciálních šavlích. Na své si přijdou i vegetariáni, pro které bude připravena moderní strava od Biovegetky. Organizátoři hodně myslí také na děti, kromě dětského koutku a mnoha laskomin pro ně chystají malování na obličej a tetování. Novinkou pak bude Slim sraz, kde si děti budou moci vyzkoušet výrobu velmi oblíbeného "slizu".

Festival na Facebooku ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…