Cheb: Projekt ZEVO ukončen

11.05.2019 15:56

Náklady vynaložené během uplynulých let na přípravu projektu půjdou z prostředků společnosti Terea.

Cheb: Projekt ZEVO ukončen
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Valná hromada společnosti Terea schválila ukončení projektu ZEVO na Švédském vrchu. Návrh přednesli zástupci města Cheb Antonín Jalovec a Karel Tyrpekl. Jen díky vstřícnému postoji německého společníka, firmy Gelsenwasser AG, mohl být odsouhlasen a jednatelům společnosti bylo uloženo, aby podnikli příslušné kroky k definitivnímu ukončení projektu. Potvrdila se tak dlouhodobě úspěšná a oboustranně vstřícná spolupráce města a německé firmy.

Návrh na realizaci ZEVO na Švédském vrchu vzneslo už před šesti lety na tehdejší valné hromadě firmy Terea město Cheb a byl následně oběma akcionáři schválen. Představenstvo společnosti bylo tehdy pověřeno, aby zajistilo prostředky k výstavbě ZEVO.

„Náklady vynaložené během uplynulých let na přípravu projektu půjdou z prostředků společnosti Terea. Věřím ale, že zkušenosti, jež zaměstnanci společnosti Terea získali při dosavadní přípravě ZEVO, budou moci využít v dalších rozvojových projektech firmy. Děkuji jednatelům společnosti i dalším zaměstnancům firmy Terea za vysokou odbornost a úsilí, které při přípravě projektu ZEVO až do dnešního rozhodnutí vynaložili,“ uvedl po valné hromadě starosta Jalovec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…