Cheb: Průjezdnost městem byla prověřena

21.02.2019 6:32

Nejhorší městské lokality ohledně průjezdnosti jsou sídliště Zlatý vrch a Skalka

Cheb: Průjezdnost městem byla prověřena
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Ve středu 13. 2. 2019 v Chebu proběhla akce v součinnosti Hasičského záchranného sboru, Policie ČR a Městské policie Cheb, která měla prověřit průjezdnost vozidel Integrovaného záchranného systému městem. V dopoledních hodinách se uskutečnila kontrola na starém městě. Těžká hasičská technika projížděla ulicemi Růžová, Jateční, Dobrovského a dalšími. Ve večerních hodinách pokračovala kontrola na sídlištích Skalka, Spáleniště a Zlatý vrch.

Bylo řešeno celkem 22 přestupků zejména v souvislosti se zablokováním přístupové komunikace určené k příjezdu vozů IZS k případnému zásahu. Hasiči projeli bez problémů starým městem a sídlištěm Spáleniště.

Problémy nastaly na sídlišti Skalka a jako nejhorší se jevilo sídliště Zlatý vrch. V ulici K Viaduktu vozidlo zcela bránilo vjezdu a hasičský vůz neprojel. V ulici Boženy Němcové sice projelo, ale s velkými komplikacemi. O této preventivní akci byla veřejnost průběžně informována již od září 2018 v médiích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …