Cheb: Průjezdnost městem byla prověřena

21.02.2019 6:32

Nejhorší městské lokality ohledně průjezdnosti jsou sídliště Zlatý vrch a Skalka

Cheb: Průjezdnost městem byla prověřena
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Ve středu 13. 2. 2019 v Chebu proběhla akce v součinnosti Hasičského záchranného sboru, Policie ČR a Městské policie Cheb, která měla prověřit průjezdnost vozidel Integrovaného záchranného systému městem. V dopoledních hodinách se uskutečnila kontrola na starém městě. Těžká hasičská technika projížděla ulicemi Růžová, Jateční, Dobrovského a dalšími. Ve večerních hodinách pokračovala kontrola na sídlištích Skalka, Spáleniště a Zlatý vrch.

Bylo řešeno celkem 22 přestupků zejména v souvislosti se zablokováním přístupové komunikace určené k příjezdu vozů IZS k případnému zásahu. Hasiči projeli bez problémů starým městem a sídlištěm Spáleniště.

Problémy nastaly na sídlišti Skalka a jako nejhorší se jevilo sídliště Zlatý vrch. V ulici K Viaduktu vozidlo zcela bránilo vjezdu a hasičský vůz neprojel. V ulici Boženy Němcové sice projelo, ale s velkými komplikacemi. O této preventivní akci byla veřejnost průběžně informována již od září 2018 v médiích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…