Cheb: Rekonstruovat se budou další ulice

29.06.2020 9:34

Před zahájením staveb bude veřejné projednání s občany.

Cheb: Rekonstruovat se budou další ulice
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

V průběhu letních prázdnin budou zahájeny úpravy dalších dvou chebských ulic. Celkové rekonstrukce, která má podle předběžných odhadů stát 6 milionů korun, se dočká Bezručova ulice. Přestože se jedná o boční komunikaci, je poměrně frekventovaná. Hojně sem totiž zajíždějí rodiče, kteří vozí děti do tamní školky. Součástí rekonstrukce bude vedle samotné komunikace také vybudování nových chodníků, dešťově kanalizace a veřejného osvětlení, úprava křižovatky s Palackého ulicí nebo vyznačení parkovacích míst. Vše má být hotovo nejpozději do půlky prosince.

Úprav se dočká také část ulice Obětí nacismu podél zimního stadionu. Dojde zde k velkoplošné opravě komunikace včetně autobusového zálivu, úpravám chodníků a sjezdů nebo vybudování nových parkovacích stání. Podle předběžných odhadů mají úpravy stát necelé 4 miliony korun. S dokončením se počítá do půlky listopadu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…