Cheb: Sportoviště jsou již ve správě nové organizace

06.02.2021 18:05

Správa sportovišť města Chebu se stará o provoz sportovně rekreačního areálu na levém břehu Ohře, zimního stadionu, plaveckého bazénu a sportovního areálu Lokomotiva.

Cheb: Sportoviště jsou již ve správě nové organizace
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Od začátku letošního roku převzala nová příspěvková organizace Správa sportovišť města Chebu čtyři velká sportoviště v našem městě. Organizace se nyní stará o správu a provoz sportovně rekreačního areálu na levém břehu Ohře, zimního stadionu, plaveckého bazénu a sportovního areálu Lokomotiva.

Ze sportovišť se nyní využívá malá ledová plocha na zimním stadionu, kde za dodržení protiepidemických opatření trénuje hokejová mládež a svěřenci chebského krasobruslařského klubu. Z veřejných sportovišť funguje sportovně rekreační areál na Krajince, jehož provozní doba je od 10 do 16 hodin. Kromě veřejnosti toto sportoviště využívají také atleti klubu SKP Union Cheb. Prosím občany Chebu a další uživatele sportoviště, aby na něm dodržovali všechna nařízená opatření.

Anketa

Má Ústavní soud vaši důvěru?

7%
93%
hlasovalo: 30421 lidí

Správa sportovišť rozjíždí i komunikační kanály pro kontakt s oddíly, sportovci a veřejností. Základní informace o organizaci naleznou zájemci ZDE. Upozornění na důležité aktuální informace budou sdílena také na sociálních sítích.

Sekretariát organizace sídlí v budově tzv. Modrého věžáku (přízemí, zvonek #12). Zástupci sportovních oddílů se na nás mohou obracet i prostřednictvím emailu či telefonátu (email reditel@sportovistecheb.cz, tel. +420 778 888 119). Během jarních měsíců by měl být ve zkušební verzi spuštěn také nový rezervační systém. Jeho ostré zavedení je naplánováno v souběhu se zahájením nové sportovní sezóny (srpen 2021).

Pokud to situace dovolí, chtěli bychom co nejdříve uspořádat seznamovací prezentaci naší organizace pro oddíly i širokou veřejnost. O termínu této akce vás budeme informovat prostřednictvím našich komunikačních kanálů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Domažlice: Nově odhalený pamětní kámen připomíná 20. výročí vstupu do Evropské unie

16:29 Domažlice: Nově odhalený pamětní kámen připomíná 20. výročí vstupu do Evropské unie

Dvě ruce, které se vzájemně spojují, jsou dominantou na pamětním kamenu s pamětní deskou, které upom…