Chomutov: Do Rodinného zápolení vstoupilo 170 rodin, hlásit se mohou další

09.01.2018 7:35

Rodinné zápolení vstoupilo do osmého ročníku. „Přihlásilo se zatím sto sedmdesát rodinných týmů. Na rodinném zápolení je úžasné, že se zapojují celé rodiny, mezi kterými jsou i takové, jež se zúčastnily všech předchozích sedmi ročníků,“ řekl náměstek primátora David Dinda. Rodiny mají stále šanci se hlásit. Pro postup do konečného losování stačí absolvovat osm z dvanácti letošních akcí.

Chomutov: Do Rodinného zápolení vstoupilo 170 rodin, hlásit se mohou další
Foto: chomutov-mesto.cz
Popisek: Chomutovské náměstí

První letošní akcí bylo řádění na ledě pod názvem „Lední hrátky“, na kterém organizační tým Rodiného zápolení spolupracoval s Piráty Chomutov. „Hokejoví trenéři našim týmům připravili dovednostní stanoviště,“ vysvětluje organizátorka Zuzana Šťastná.

Kromě hokejových idolů Martina Šťovíčka, Honzy Havla a Romana Chlouby byla velkým lákadlem první akce možnost vyhrát zájezd do Legolandu. Losování vzal na svá bedra Roman Chlouba, který z improvizovaného kloboukového osudí vylosoval rodinu Vožehových. „Ještě jsme tam nebyli a je to velké překvapení. Moc se těšíme. Hlavně na obrovské množství lega,“ řekla Gabriela Vožehová s dcerou Eliškou.

Další akcí, kam koza Róza a kozlík Rozmarýnek pozvou rodiny je Taneční maraton 10. února. Následovat budou 16. -18. března Dny her s knihovnou. Více informací lze nalézt ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…