Chomutov: Mateřskou školu nově vede Eliška Smetanová

18.08.2018 17:34

Od srpna vede Mateřskou školu Chomutov, která sdružuje třináct školek, bakalářka Eliška Smetanová, dosavadní zástupkyně ředitelky na MŠ Zahradní.

Chomutov: Mateřskou školu nově vede Eliška Smetanová
Foto: chomutov-mesto.cz
Popisek: Chomutovské náměstí

Do čela organizace byla jmenována radou města podle výsledku výběrového řízení a doporučení konkurzní komise. Výběrové řízení město vyhlásilo v souladu se školským zákonem o šestiletém funkčním období ředitelů škol, aby zajistilo co nejlepší koncepci vzdělávání předškolních dětí.

Nová ředitelka Mateřské školy Chomutov chce navázat na dobré výsledky školy, vycházet z nich a hledat nové cesty a možnosti rozvoje školy. Chce využít vyzkoušených a osvědčených aktivit a tradic školy a ty dále rozvíjet. “Můj cíl je spokojené dítě, které chodí rádo do mateřské školy, je motivováno pro poznávání a učení a je připraveno na vstup do základní školy,” říká Eliška Smetanová. Podle ní je Mateřská škola Chomutov dobře fungující organizace. Případné změny chce provádět postupně dle potřeby a chce pokračovat v dobře fungujících oblastech řízení školy.

Smetanová vystudovala Střední pedagogickou školu v Karlových Varech, obor učitelství pro mateřské školy, v roce 2008 ukončila studium školského managementu na UK v Praze. Hned po maturitě nastoupila jako učitelka mateřské školy a od roku 2004 pracovala v MŠ Zahradní v Chomutově jako zástupkyně ředitelky.  Celoživotní srdeční záležitostí se pro ni stala hudba, už na střední škole zpívala v pěveckém sboru a poté pokračovala jako hudebnice při své praxi v mateřince.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…